Activeiten

Golfliefhebber?

golf

Dan kun je je hart ophalen! Andalusië heeft bijna 120 golfbanen in de provincie. In de buurt van de Finca zitten er voldoende die zeer zeker de moeite waard zijn. Wat denkt u van Alhaurin Golf, Lauro Golf, Mijas Golf of zelfs de mooie banen in Marbella? Allemaal bereikbaar binnen nog geen 30 minuten. Wij kunnen op verzoek een reservering maken en de green fee's alvast voldoen. Een mailtje is al voldoende!

Mountainbiken?

uitzicht

Als mountainbiker is de omgeving rondom de Finca een walhalla. Wij hebben namelijk het bos met diverse mountainbike paden in onze voortuin liggen. Met de enorme gebergten om ons heen, kun je verschillende paden kiezen om te fietsen. Het spreekt voor zich dat je wel over een beetje conditie moet beschikken om de bergen te kunnen beklimmen. Bij Finca del Mundo kun je ook mountainbikes huren, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Motorliefhebber?

motorwegen

Waar is het mooier om te rijden dan Andalusië ? Met de variërende gebergten en de prachtige natuur is het een genot om hier als motorrijder te vertoeven; er wordt niet voor niets gezegd dat Spanje  een motorrijdersparadijs is. Vanuit Alhaurin el Grande is het een perfecte combinatie om het binnenland te verkennen of een cultureel bezoek te brengen aan de prachtige steden zoals Granada, Malaga, Ronda en Sevilla.

workshop tapas

Zelf Tapas maken?

Ben je gek op koken en lijkt het je leuk om te leren hoe je echte tapas kunt maken? Misschien is onze tapas workshop dan een leuk idee. Lekker tijdens je vakantie op onze Finca allerlei nieuwe gerechtjes te maken, te proeven, uit te proberen, en natuurlijk naderhand te nuttigen met een heerlijke cava erbij. Je hoeft er de deur niet voor uit.