De Gaudi Suite

Genieten van alle vrolijke kleurtjes die je in deze suite tegemoet komen...


Wie herkent het niet? Je wilt graag op vakantie en bent al druk bezig met zoeken naar de perfecte lokatie. Waar moet de kamer waarin je wilt verblijven dan voldoen? Moet de kamer juist rustig en neutraal of druk en vrolijk zijn?

Finca Del Mundo - De Gaudi Suite woonkamer


De woonkamer
De woonkamer van de Gaudi suite is voorzien van gezellige kleurtjes en heeft een mooi uitzicht aan de achterkant van de Finca. De woonkamer heeft een aparte eigen ingang. Wij bieden je een heerlijke hoekbank die omgetoverd kan worden naar een 2 persoonsbed. In de woonkamer kun je even heerlijk ontspannen als je een hele dag op pad bent geweest. Vanuit de woon/slaapkamer kun je de (gezamenlijke) badkamer bereiken.


De badkamer
Er is vanuit beiden kamers toegang tot de badkamer, die centraal is gelegen in de suite. De badkamer is compact en vrolijk van kleur. Er is een toilet, wastafel en douche aanwezig.

Finca del Mundo-57

De slaapkamer
De lichte, koele slaapkamer is voorzien van een comfortabele tweepersoons boxspring . Er zijn twee nachtkastjes met 2 lampjes aanwezig. Er is ruimte om de kleding uit te hangen en neer te leggen. Handdoeken zijn uiteraard aanwezig.

Finca del Mundo-50

De Gaudi suite kost € 125,- per nacht gebaseerd op 2 personen inclusief uitgebreid ontbijt. Voor elke extra persoon in de kamer rekenen wij slechts € 7,50 voor het ontbijt. De Gaudi suite is geschikt voor maximaal 4 personen.