Onze FincaOnze woon-eetkamer

Onze Finca heeft een grote woonkamer  met een loungegedeelte waar men prachtig uitzicht heeft op de tuin en het zwembad. Hier kun je ook Nederlandse tv kijken, indien gewenst, of gewoon heerlijk ontspannen en genieten van het uitzicht. Op onze grote eettafel liggen de nodige tijdschriften en kan men ook s'morgens het ontbijt gebruiken indien het wat frisjes is.

Finca del Mundo-133

Eten en drinken

Je kunt bij ons gebruik maken van de zogeheten Honesty bar; lekker zelf je drankje kunnen pakken wanneer jij dat wilt en aanvinken op jouw kamerlijstje. Mis je jouw favoriete drankje? Laat het ons weten en we halen het voor je in huis. We hebben ook een kleine kaart waar je diverse kleine tapas en wat andere gerechtjes zoals een club sandwich, een salade of een burger kunt bestellen. Twee keer per week kun je aanschuiven bij ons aan tafel met de andere gasten voor een BBQ of bijvoorbeeld Paella avond.  Voor de prijzen hoef je het niet te laten, die hebben wij bewust laag gehouden. Daar houden wij zelf ook van. Je hoeft de deur dus niet uit.

Het is niet toegestaan om zelf etens- en/of drinkwaren mee te nemen in de Finca.

Finca del Mundo-122

Ons zwembad

Wat is dat toch heerlijk; een duik nemen in het zwembad als het zo warm is! Heerlijk genieten van de grote afmetingen van ons zwembad, waar je gemakkelijk baantjes kunt trekken. Ons zwembad is maar liefst 15 meter lang en 2.25 m diep. Kom je ook lekker aan de rand zitten met je voetjes in het water en een heerlijk drankje? Lekker verkoelend ….

Finca del Mundo-106

Onze kamers

Alle kamers hebben wij met de uiterste zorgvuldigheid en veel liefde ingericht. We hebben zoveel mogelijk de authenticiteit geprobeerd te bewaren door bijvoorbeeld een aantal oude deuren van de Finca te hergebruiken en voor oude Spaanse tegeltjes te kiezen in plaats van moderne tegels. Alle kamers en gemeenschappelijke ruimtes zijn rookvrij. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Finca del Mundo-10

De Patio

De patio is een hele sfeervolle plek waar de gasten vaak even gezellig bij elkaar zitten. Onder het genot van een drankje en hapje worden de reisverhalen uitgewisseld en leert men elkaar iets beter kennen.

Finca del Mundo-124

De andere patio

Wil je de schaduw opzoeken, dan vind je die op onze andere patio. Vooral in de ochtend is het hier iets koeler. Er hangt een mooi groot doek dat de zon een beetje tegen houdt,

Finca del Mundo-95

Bar & Loungen

In de avond is het heerlijk vertoeven in onze loungehoek ook wel 'ons podium' genoemd. Lekker hangend in de kussens kijk je zo over het zwembad of haal je even lekker een drankje aan het barretje.

Finca del Mundo-89