De Terras SuiteAls je kiest voor de Terras suite, dan kies je voor een fantastisch uitzicht op het terras, waar je kunt genieten van de prachtige omgeving. De suite is ingericht in aardse tinten en geeft een gevoel van rust. Door de meeste bezoekers als favoriet gekozen. De Terras suite is geschikt voor maximaal 4 personen.

Finca del Mundo-31

De woonkamer

De woonkamer beschikt over een bank die met het grootste gemak kan worden omgetoverd tot een comfortabel tweepersoonsbed. De woonkamer is voorzien van een salontafel en openslaande deuren naar het terras. Op het terras heb je een prachtig uitzicht over het dal. Hier kun je ook s ’morgens heerlijk ontbijten. Vanuit de woonkamer kun je via de twee open togen naar de slaapkamer lopen.

Finca del Mundo-12

De badkamer

De badkamer heeft wat robuuste en aardse tinten en is voorzien van een douche met een heerlijke harde douchestraal, wastafel en toilet. Föhn en handdoeken zijn aanwezig.

Finca del Mundo-21

De slaapkamer

De slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed met goede dikke matrassen en twee nachtkastjes. Er is een open haard aanwezig en een dressoir waar de kleding in opgeborgen kan worden.

Finca del Mundo-6

De prijs van de Terras suite is  € 135,00 per nacht gebaseerd op twee personen inclusief uitgebreid ontbijt. Voor elke extra persoon in de suite brengen wij  € 7,50 extra in rekening voor het ontbijt.