GEWOON

parallax background

We hebben onze spullen gepakt, baan opgezegd, bedrijf verkocht, huis verhuurd en de stap genomen om in Andalusië te gaan wonen. En wat is het heerlijk hier! Iedere dag worden we wakker in een prachtige omgeving, genieten we met volle teugen en zijn we dankbaar dat we hier mogen wonen. Onze Finca heeft 8 jaar leeg gestaan totdat een oude Engelse heer hem kocht om het helemaal op te knappen en door te verkopen. Het vele werk heeft hij zwaar onderschat en 7 maanden later alsnog de Finca aan ons verkocht. Met bloed, zweet, tranen en vooral veel liefde hebben wij de Finca opgeknapt tot het paradijsje wat het hopelijk voor heel veel gasten gaat zijn. We hebben getracht zoveel mogelijk het oude karakter van het huis te behouden door o.a. de oude deuren en kozijnen op te knappen en te gebruiken. En wat vinden wij het fijn om ook andere mensen te laten genieten en zich door ons te laten verwennen met een hapje en een drankje, heerlijk in onze tuin of aan het zwembad. Zelf je drankje kunnen pakken wanneer jij dat wilt, ontbijten in de tuin, op het terras of bij het zwembad; jij mag kiezen, want het is jouw vakantie. Kijkend naar de zonsondergang met de vogeltjes en het ruisen van de bomen op de achtergrond bij een heerlijke temperatuur van meer dan 20 graden met een zacht muziekje op de achtergrond, wie wil dat nou niet? Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om het jou zo aangenaam mogelijk te maken zodat je een vakantie hebt die je niet snel zult vergeten.

We hebben onze spullen gepakt, baan opgezegd, bedrijf verkocht, huis verhuurd en de stap genomen om in Andalusië te gaan wonen. En wat is het heerlijk hier! Iedere dag worden we wakker in een prachtige omgeving, genieten we met volle teugen en zijn we dankbaar dat we hier mogen wonen. Onze Finca heeft 8 jaar leeg gestaan totdat een oude Engelse heer hem kocht om het helemaal op te knappen en door te verkopen. Het vele werk heeft hij zwaar onderschat en 7 maanden later alsnog de Finca aan ons verkocht. Met bloed, zweet, tranen en vooral veel liefde hebben wij de Finca opgeknapt tot het paradijsje wat het hopelijk voor heel veel gasten gaat zijn.

We hebben getracht zoveel mogelijk het oude karakter van het huis te behouden door o.a. de oude deuren en kozijnen op te knappen en te gebruiken. En wat vinden wij het fijn om ook andere mensen te laten genieten en zich door ons te laten verwennen met een hapje en een drankje, heerlijk in onze tuin of aan het zwembad. Zelf je drankje kunnen pakken wanneer jij dat wilt, ontbijten in de tuin, op het terras of bij het zwembad;  jij mag kiezen, want het is jouw vakantie. Kijkend naar de zonsondergang met de vogeltjes en het ruisen van de bomen op de achtergrond bij een heerlijke temperatuur van meer dan 20 graden met een zacht muziekje op de achtergrond, wie wil dat nou niet?

Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om het jou zo aangenaam mogelijk te maken zodat je een vakantie hebt die je niet snel zult vergeten.