Over Joost en Susan

Ondernemen is leuk, samen ondernemen nog leuker!

 

Susan wilde eigenlijk altijd al in het buitenland wonen en Joost had hier eigenlijk nooit over nagedacht, totdat Susan op zijn pad terecht kwam. Zij kennen elkaar al heel wat jaartjes, maar sinds augustus 2012 hebben zij elkaar op een andere manier leren kennen en vanaf die tijd zijn ze onafscheidelijk. Ruim 2 jaar zijn ze samen op zoektocht gegaan en eindelijk in oktober 2014 hebben zij het ideale droomplekje gevonden aan de rand van het bos in Alhaurin el Grande.

Wie is Joost?

Joost is in 1963 geboren in Utrecht en woonde vanaf zijn 8ste in het gezellige stadje Ijsselstein in de provincie Utrecht. Na militaire dienst heeft hij even bij een meubelmakerij gewerkt en is daarna al bij het Ministerie van Defensie in dienst gekomen. Na vele functies en diverse vestigingen werkt hij nu al bijna 30 jaar bij Defensie als Facilitair medewerker en met veel plezier. Hij heeft 2 zoons, Bryan en Mitchell, een tweeling, die worden aankomende september 2014 al 22 jaar. Zijn hobby’s zijn hardlopen, puzzelen en borrelen. Voetbal en windsurfen doet hij, mede ook door tijdgebrek, niet meer. Joost is rustig, serieus, lief, zorgzaam en kijkt de kat graag even uit de boom, maar kan ook spontaan ‘The Gangnam Style’ op een feestje doen. Op donderdag 12 maart 2015 heeft Joost zijn afscheidsreceptie op het werk, is hij formeel uit dienst en begint hij aan  het nieuwe avontuur bij Finca del Mundo.

joost-en-susan

Wie is Susan?

Susan is in 1971 geboren en getogen in Utrecht. Na 10 jaar in het toerisme gewerkt te hebben, besloten om de overstap naar de financiële dienstverlening te maken.  Van medewerker binnendienst, buitendienst, hypotheekadviseur, Erkend Echtscheidingsadviseur, pensioenspecialist, Manager Buitendienst, General Manager naar uiteindelijk zelfstandig ondernemer met een eigen kantoor doorgegroeid. Woont al plm 20 jaar in Almere. Zij heeft een zoon, Levy die aankomende oktober 2014 al 17 jaar wordt. Haar hobby’s zijn dansen, (Snel) Lopen, lezen en op internet artikelen schrijven. Susan kan heel druk en aanwezig zijn, maar kan net als Joost ook wel eens de kat uit de boom kijken, is sociaal en soms een ‘ongeleid projectiel’. Haar motto is vooral; Live your life to the max! Susan is op 16 januari 2015 definitief naar Alhaurin el Grande vertrokken om aan het nieuwe avontuur bij Finca del Mundo te beginnen.

Finca del Mundo is een passie die zij samen delen. Een verblijf in Finca del Mundo moet een feestje voor elke vakantieganger zijn!